Transport History

Transportverleden in beeld

Hier vindt u nostalgische foto’s uit het transportverleden van Nederland en andere landen. Allerlei soorten zoals transport, bus en touringcar, grondverzet, ambulances enzovoort. En elke week komen er weer nieuwe foto’s bij!

De nieuwe server is geïnstalleerd. We moeten nu 2.600 mappen met foto's één voor één op de juiste plek zetten. (!) Zodra dat is gebeurd kunt u weer genieten van alle foto's. We streven om het met spoed af te handelen.

>>Update: De 'mappen A t/m T staan er weer op!

 

Welkom op Transport-History.com. Dit is de voortzetting van de site www.transportnostalgiezuid-limburg.nl. Door het grote succes werd deze site 'te zwaar beladen' en begon te wankelen. Ik heb de laatste jaren zóveel foto's ontvangen dat ik moest overstappen op een site met meer 'laadvermogen'. En omdat de foto's uit heel Nederland en België en nu zelfs uit  andere delen van Europa komen, heb ik ook de naam van de site wat meer internationaal gemaakt. Transport is tenslotte grensoverschrijdend. Met deze nieuwe site kunnen we weer met veel plezier verder de komende jaren. Ik hoop dat u net zo enthousiast bent als ik! Veel plezier, en blijf vooral foto's insturen!

Limburg heeft natuurlijk een speciaal plekje in mijn hart. Daarom heb ik voor mijn trouwe Limburgse bezoekers alle foto's uit Limburg bij elkaar gehouden.

Wilt u mij helpen?

52643
foto's
122
video's
16
bezoekers op dit moment